חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
✦ בשל עומס ייתכן וזמני המשלוחים יתארכו עד 7 ימי עסקים ✦

מדיניות פרטיות

עודכן לאחרונה: 26 ב­­­­­­ספטמבר 2023

אמורפיקל בע”מ (“החברה“, “שלנו“, “אנחנו“) מעריכה את פרטיותך.

במדיניות פרטיות זו (“המדיניות“) אנו מתארים כיצד אנו אוספים, משתמשים וחושפים מידע שאנו משיגים אודות גולשים ומשתמשים באתר האינטרנט שלנו (“האתר“).

המדיניות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אך היא מופנית לנשים וגברים כאחד.

על ידי שימוש באתר שלנו או רישום למועדון הלקוחות, אתה מסכים כי המידע האישי שלך ינוהל כמתואר במדיניות זו, ולפיה גם יעשה בו שימוש. השימוש שלך באתר שלנו, וכל מחלוקת קשורה בנוגע לפרטיות, כפופים למדיניות זו. מובהר בזאת כי אינך מחויב למסור פרטים אלו על פי דין, ומסירתם לחברה תלויה אך ברצונך ובהסכמתך החופשיים.

 

1. מהו המידע אותו אנחנו אוספים אודותיך?

  • סוג המידע שהחברה אוספת ממך תלוי בפעולות שאתה עושה באתר ובפרטים אותם אתה בוחר לספק לנו. בעת השימוש באתר או הרישום למועדון הלקוחות של החברה, אתה עשוי להזין מידע לגבי שמך, מספר הטלפון, כתובת הדואר האלקטרוני, תאריך הלידה, תעודת הזהות שלך וכל מידע אחר שתבחר לספק לנו במהלך השימוש באתר;
  • מידע שאנו אוספים עליך באופן אוטומטי בעת השימוש באתר, ממקורות שונים ובדרכים שונות, לרבות באמצעות שימוש בקוקיות וטכנולוגיות מעקב אחרות כמפורט בסעיף 2. מידע כזה כולל בדרך כלל מונחי חיפוש, צפייה, לחיצות והיסטוריית חיפושים, תקשורת, נתוני תנועה, מידע מכשיר (כולל IP), סוג הדפדפן והגרסה, סוג וגרסה של מערכת ההפעלה שלך, ומידע נוסף הנוגע לאופן שבו אתה מקיים אינטראקציה עם האתר והשירותים הניתנים בו. כחלק מהשימוש שלך באתר, אנו עשויים לחלוק מידע אישי כזה עם צדדים שלישיים כמתואר בהמשך בסעיף 5. מידע זה עשוי להיאסף גם באמצעות מקורות מידע של צדדים שלישיים (כולל ניתוח ומעקב), כמו גם צדדים שלישיים אחרים אשר מבצעים פעולות בשמנו ואשר גם מספקים לנו שירותים, כפי שיפורט בהמשך;
  • מידע אשר אנו מסיקים או מפיקים מנתונים אחרים שנאספו בהתאם למפורט בסעיף זה. מידע מסוג זה ייאסף על בסיס מצטבר או לא יהיה ניתן לזיהוי ולא ייחשב כ”מידע אישי”.

 

2. איך אנחנו משתמשים בכלי ניתוח וניטור של צדדים שלישיים?

החברה נעזרת בטכנולוגיות שונות ועושה שימוש בכלי אנליזה, ניתוח סטטיסטי ומחקר של צדדים שלישיים לרבות Meta Pixel, Google Analytics 4, Taboola,  Google adsו- Outbrain המאפשרים לה לאסוף מידע סטטיסטי ולא מזהה בקשר עם השימוש שמבצעים המשתמשים באתר ובין היתר לקבל את כתובת ה-IP ממנה התבצעה הגישה לאתר, זמן שהייה באתר, סוג המכשיר ממנו מתבצעת הגלישה באתר, המידע שהמשתמש צפה בו באתר, קבצים שהמשתמש הוריד מהאתר, האתרים בהם המשתמש גלש טרם גלישתו באתר, ועוד.

אותם צדדים שלישיים עשויים לאחסן קוקיות (cookies) במחשבך או במכשירים אחרים ולאסוף מידע אודות פעילותך המקוונת, לרבות באתרי אינטרנט ובישימונים שאינם בבעלות החברה או אינם מופעלים על ידיה.

השימוש בשירותים של צדדים שלישיים כפוף למדיניות הגנת הפרטיות של אותם צדדים שלישיים, ועל המשתמש לעיין בהוראות מדיניות הפרטיות של הצדדים השלישיים כאמור לעיל.

קבצי הקוקיות ודומיהם הינם טכנולוגיות הנשלחות למכשיר ממנו הנך גולש לאתר ומאחסנות עליו קובצי מידע שונים באופן אוטומטי. הכלים בהם החברה עושה שימוש מסייעים לחברה:

  • לזהות את מכשירך על מנת ללמוד על השימוש שהנך עושה באתר.
  • לאפשר לך ממשק ידידותי בעת השימוש באתר.
  • לצורך יתר המטרות המפורטות במדיניות זו.


באפשרותך לחסום או להגביל את השימוש בכלים אלו באמצעות שינוי ההגדרות של הדפדפן שלך. חסימה כאמור יכולה להיות מלאה או חלקית, בהתאם לסוג הדפדפן. חסימה או הגבלה של קוקיות או כלים דומים אחרים עשויה למנוע ממך את הגישה או השימוש באתר או בחלקים שונים שלו, או לפגוע בחוויית הגלישה בו.

ייתכן שהמכשיר הנייד שלך יספק כלים נוספים המאפשרים לך לשלוט מתי המכשיר שלך מספק קטגוריות מידע ספציפיות (לדוגמה, נתוני מיקום גיאוגרפי או שימוש בקוקיות). היה מודע לכלים אלה.

 

3. מה לגבי ילדים באתר שלנו?

האתר שלנו לא מיועד למשתמשים מתחת לגיל 18. החברה לא אוספת ביודעין מידע אישי מילדים מתחת לגיל 18. אם נודע לנו כי קיבלנו בשוגג מידע אישי מילד מתחת לגיל 18, אנו נמחק מידע כזה מהרשומות שלנו.


4. כיצד אנו משתמשים במידע שלך?

החברה משתמשת במידע, כולל מידע אישי, לבד או בשילוב עם מידע אחר שהיא עשויה לאסוף אודותיך, לרבות מידע מצדדים שלישיים, בין היתר בעבור המטרות הבאות:

  • הענקת שירותים או מוצרים המוצעים על ידי החברה;
  • יצירת קשר עמך, לרבות על מנת להשיב לפנייתך לחברה;
  • פיתוח האתר ושיפור חוויית המשתמש באתר;
  • איתור ומניעה של וירוסים, שימושים אסורים באתר, הונאות או הפרה אחרת של תנאי השימוש או כל דין;
  • משלוח של פניות, לרבות פניות בדיוור ישיר, ובין היתר דברי פרסומת, מידע על מוצרים ושירותים של החברה ומי מטעמה, הטבות ועוד, אם הבעת את הסכמתך לקבלת פרסומות מהחברה;
  • לכל מטרה אחרת, המפורטת במדיניות פרטיות זו או בתנאי השימוש.

החברה משתמשת במידע, כולל מידע אישי, לבד או בשילוב עם מידע אחר שהיא עשויה לאסוף אודותיך, לצורך תפקוד האתר וכדי להבין טוב יותר כיצד משתמשים ניגשים ומשתמשים בשירותיה ובמוצריה, הן על בסיס מצטבר והן באופן פרטני, כדי לשמור, לתמוך ולשפר את שירותיה ומוצריה, להגיב להעדפות משתמש ולמטרות מחקר וניתוח. החברה עשויה להשתמש במידע זה כדי לאתר ולחקור פעילויות הונאה והתנהגות פוגעת אחרת כדי להבטיח את בטיחות המשתמשים באתר. כמו כן, החברה עשויה להשתמש במידע שנאסף כאמור לעיל כדי לשפר את שירות הלקוחות שלנו כאשר היא מגיבה להערות, לשאלות ולבקשות שלך.

 

5. האם החברה חולקת את המידע שהיא אוספת אודותיך?

החברה עשויה לשתף צדדים שלישיים במידע שלך במקרים המפורטים להלן:

  • נותני שירותים חיצוניים, לדוגמה שירותי תמיכה, תחזוקה ו/או אחסון, שירותי הדפסות, שרותי עריכת דין ויועצים מקצועיים שונים, שירותי מערכות טכנולוגיות ומידע, פרסום, שיווק, מחקר שוק ואנליזות, ספקי ניהול מסמכים ורשומות וכן נותני שירותים שונים ונוספים אשר מעניקים שירותים בקשר עם פעילות החברה, במידה והדבר נדרש על מנת לאפשר לאותם צדדים שלישיים לספק אם אותם שירותים;
  • על מנת לעמוד בדרישות כל דין;
  • לצורכי הליך משפטי, צווים, לרבות צווי גילוי או בקשת רשות ממשלתית, רגולטורית ו/או כל רשות מוסמכת אחרת;
  • על מנת לאכוף מדיניות פרטיות זו או את תנאי השימוש, לרבות במסגרת חקירה של הפרות אפשריות של מדיניות הפרטיות או תנאי השימוש;
  • על מנת לגלות, למנוע או לטפל באופן אחר בתרמית, בהונאה, בשימוש לרעה או בסוגיות אבטחה ובטחון וכן בבעיות טכניות;
  • אם החברה נרכשת על ידי חברה אחרת או מתמזגת עמה, אם הרוב המהותי של הנכסים שלנו מועברים לחברה אחרת, או כחלק מהליך פשיטת רגל, החברה עשויה להעביר את המידע שאספה ממך לחברה האחרת. תהיה לך הזדמנות לבטל את הסכמתך לכל העברה כזו, אם לפי שיקול הדעת הבלעדי של החברה, העברת המידע תביא לניהול המידע שלך באופן שונה מהותית ממדיניות זו.

 

6. מה לגבי קישורים של צדדים שלישיים?

באתר עשויים להופיע קישורים או הפניות לכתובות או עמודי אינטרנט אשר אינם תחת הכתובת  https://amorphicure.co.il מדיניות זו איננה חלה על אתרי ו/או עמודי אינטרנט אלו. מוצע לוודא את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של אתרים אלו, ככל שתפנה אליהם.

 

7. כמה מאובטח המידע האישי שלי?

החברה יישמה אמצעי זהירות מסחריים סבירים כדי להגן על המידע שהיא אוספת מפני אובדן, שימוש לרעה וגישה בלתי מורשית, חשיפה, שינוי והרס, בהתאם לנוהגי התעשייה ובכפוף לדין הרלוונטי. לתשומת לבך, כי למרות מיטב המאמצים שלנו, שום אמצעי אבטחת מידע לא יכול להבטיח אבטחה של 100%. אמנם החברה שואפת להגן על מידע המועבר אליה, אך החברה לא יכולה ולא מבטיחה את אבטחת המידע שאתה מעביר, ומובהר בזאת כי אתה עושה זאת על אחריותך בלבד.

 

8. היכן נשמר המידע?

אנו עשויים להעביר מידע מסוים מחוץ לגבולות המדינה, למדינה שייתכן ואין לה רמה זהה של אבטחת מידע והגנת פרטיות. עם זאת, אנא היה סמוך ובטוח שאנו משתמשים באמצעים המשפטיים, הארגוניים והטכניים הדרושים בכדי להגן על המידע האישי שלך. בנוסף, שים לב כי המידע שלך עשוי להיות כפוף לגישה גם על ידי רשויות אכיפת החוק וגופים ממשלתיים אחרים, לרבות בתי משפט ובתי דין בהתאם לחוקים החלים באותם תחומי שיפוט.

 

9. כמה זמן החברה שומרת את המידע שלי?

הנתונים נשמרים רק למשך הזמן הדרוש למטרה שלשמה הם נאספו. זכותך לבקש למחוק את המידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך בכל עת.

 

10. איך אני יוצר קשר עם החברה?

אתה יכול ליצור איתנו קשר בכל שאלה או תגובה, בכתובת [email protected] או באמצעות לשונית “יצירת קשר” באתר.

על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א-1981, הינך רשאי לבקש לעיין במידע אודותיך אשר מצוי במאגרי המידע של החברה ואף לבקש כי המידע יתוקן אם אינו נכון, שלם או מדויק. כמו כן הינך זכאי לבקש כי המידע אודותיך יימחק. כדי לממש זכויות אלו, ניתן לפנות אלינו באמצעות לשונית “יצירת קשר” באתר, או כתובת [email protected].

 

11. שינויים במדיניות זו

מדיניות זו מעודכנת נכון לתאריך העדכון האחרון המופיע לעיל. אנו עשויים לשנות מדיניות זו מעת לעת, לכן אנא הקפיד לחזור ולהתעדכן. אנו נפרסם כל שינוי במדיניות זו באתר שלנו. אם אנו מבצעים שינויים במדיניות זו המשפיעים באופן מהותי על נוהגינו ביחס למידע האישי שאספנו קודם לכן ממך, אנו נשתדל לספק לך הודעה מראש על שינוי כזה על ידי הדגשת השינוי באתר שלנו או על ידי יצירת קשר עמך בכתובת הדואר האלקטרוני שסיפקת.

 

 

דילוג לתוכן